Aanpak

On onze aanpak blijven we scherp op de betekenis, de zin van dingen. Het gaat om het resultaat en of dat recht doet aan de betekenis. Dat kan het gedachtegoed zijn, de koers of de opdracht. In de transformatie hebben we voortdurend verbinding met de verschillende groepen in de organisatie. We nemen verantwoordelijkheid voor de impact die we samen tot stand brengen.

We focussen op jou en doen er alles aan om je te begrijpen. We richten ons op jou in je functie en op jou als mens. Er is verschil tussen de twee werelden, maar beide zijn persoonlijk. We zijn een vertrouwd ‘toevluchtsoord’ om lastige issues te bespreken en doen wat we kunnen om aan te sluiten bij de onderliggende vraag.

We hebben jarenlange ervaring in organisatieontwikkeling. Maar als we denken te weten hoe het zit, gaan we ons zorgen maken. Wat in de ene situatie helpt, hoeft niet in een andere situatie de oplossing te zijn. We blijven ons verwonderen, meten de impact van wat we doen en houden onszelf scherp. We gebruiken wetenschappelijke inzichten en verbinden deze met de context van de organisatie en met de inzichten van betrokkenen en onszelf.

De ander mag weten wie we zijn. We hebben geen pretenties en gaan tot het gaatje. We doen waar we goed in zijn en maken waar wat mogelijk is. We zijn op ons best als we onszelf kunnen zijn. We streven naar perfectie en zien tegelijkertijd de schoonheid van het imperfecte.