Ben je als kinderopvang of onderwijsaanbieder ook zoveel tijd kwijt om goed in kaart te brengen wat er in je werkgebied speelt?

In onzekere tijden en wanneer de markt snel verandert is begroten geen sinecure. Je wilt weten hoe andere aanbieders het doen en waar nog ruimte is voor groei.

Hoe ziet het aanbod van onderwijs en kinderopvang eruit in de wijk en hoe liggen de locaties ten opzichte van elkaar? Op deze, en nog veel meer vragen, kun je vanaf nu met een paar muisklikken een antwoord krijgen.

Bureau Kikken introduceert met trots: De MarktVerkenner

De MarktVerkenner is een internetapplicatie waarmee je in een handomdraai alle informatie vindt over de kinderopvang- en onderwijs-aanbieders in je werkgebied. Gebaseerd op data van de overheid, verrijkt met onze eigen marktkennis.

Je wil inzicht hebben in wat er in je buurt gebeurt. Het is niet eenvoudig om alle ontwikkelingen bij te houden. Want waar kijk je dan naar? En hoe doe je dat? En hoe zorg je dat dat ook nog handig kan en niet teveel tijd vergt? Want uiteindelijk ben je er toch voor de kinderen. De eerste klanten hebben de MarktVerkenner in gebruik en zijn razend enthousiast over het inzicht dat deze geeft! Ben je manager bedrijfsvoering, marketingmanager, regiomanager, schoolleider, directeur IKC, cluster- of locatiemanager, en wil jij ook een aantal keren per jaar je wijk of werkgebied in kaart brengen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Bas Vermeulen (basvermeulen@bureaukikken.nl | 06-14128578), zodat we je kunnen verrassen met de vele mogelijkheden van een abonnement op de MarktVerkenner voor jouw werkgebied.