Na je basistraining en waardevolle praktijkervaringen, bieden we je de kans om je verder te verdiepen en je kennis en vaardigheden als Praatbordbegeleider te verfijnen. Onze verdiepende trainingen zijn ontworpen om jou een diepgaander inzicht te geven in de uitdagingen en kansen binnen kindcentra. Dit is je kans om samen met gelijkgestemden praktijkgericht te leren en je rol als begeleider van kindcentra verder te ontwikkelen.

Aanbod verdiepende trainingen:

Ontwikkelplan met behulp van teamanalyses: Focus op het analyseren van praktijksituaties en neem een actieve rol als Praatbordbegeleider in het creëren van ontwikkelplannen voor kindcentra. Deze sessie is gericht op het praktisch toepassen van veranderkundige theorieën en geschikte werkvormen.
Ontwikkelen van Kindcentrumvisie: Leer over de kracht van kindcentrumvisie en de ontwikkeling van een proces om samen visie te ontwikkelen. Deze training helpt je om de kindcentrumleiding te begeleiden in het met passende interventies en werkvormen ontwikkelen van kindcentrumvisie.
Wijsheden over Cultuur, Veranderkunde en Organisatieontwikkeling: Verdiep je kennis over de onderstroom en bovenstroom in kindcentra, leer omgaan met cultuurverschillen en hoe je kindcentrumontwikkeling in je organisatie borgt.

Praktische Informatie:

  • Duur: Elk van deze trainingen duurt één dag.
  • Kosten: €495 per training (BTW vrijgesteld). Inclusief locatie, koffie/thee/lunch en bureaukosten. Meld je aan voor meerdere trainingen en ontvang 10% korting.
  • Certificaat: Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
  • Trainers: Ervaren organisatieontwikkelaars van Bureau Kikken.

Aanmelden en Meer Informatie:

  • De eerstvolgende opleidingsdagen zijn: Ontwikkelplan met behulp van teamanalyses: 25 september, Ontwikkelen van Kindcentrumvisie: 6 november en Wijsheden over Cultuur, Veranderkunde en Organisatieontwikkeling: 20 november.
  • Meer informatie vind je in de brochure
  • Aanmelden voor een van de verdiepende trainingen kan via deze link
  • Met vragen neem contact op via e-mail: bureau@bureaukikken.nl of bel +31(0)651711380 (Henriëtte Kikken)

Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en je impact als Praatbordbegeleider te versterken!